Esittely

Pistekirppis on jo yli kolme vuotta palvellut asiakkaitaan Nummelan keskustassa K-Supermarketin ja Pub Ned Kelly’s vieressä, torin laidalla olevan liikekiinteistön alakerrassa. Pihalla on hyvin paikoitustilaa autoille.

Pistekirppis on syksyn 2019 aikana kokenut uudistuksia. Luovuimme vanhoista puuhyllyköistä ja siirryimme käyttämään siistejä metallihyllyköitä ja näin saimme myymälän tilavammaksi ja valoisammaksi.

Pistekirppis on siisti, tilava ja monipuolinen kirpputori, joka edesauttaa kierrätystaloutta kaikille osapuolille kannattavasti. Vaatteiden ja muun tavaran ostaminen kirpputorilta on ekoteko, joka säästää luontoa.

Osoite: Keskikuja 4, 03100 NUMMELA, Puhelin 045 6958562, sähköposti: pistekirppis@gmail.com, www.pistekirppis.fi

Myyntitilaa on 280 neliötä jaettuna eri osastoihin. Pistekirppiksellä on kaksi päätoimintatapaa.

– Pöytävuokraus

– Provisiomyynti

Pöytämallit:

  • 5 kpl 90 cm hyllyjä ja yksi 90 cm rekki
  • Uusia monipuolisia hyllykköjä joita voi tarpeen mukaan muutella, lisätä rekkejä, hyllyjä, erilaisia tankoja koruille ym. Erikokoisia lasihyllyjä.

Provisiomyynti on nostanut suosiota

Provisiomyynnin etuna on että pöydän siisteydestä ei tarvitse huolehtia eikä tavaroita sijoiteta yhteen pöytään vaan niille varattuihin hyllyihin ja rekkeihin.

Esimerkkinä sijoittelusta mm. miesten osasto, urheilu- ja ulkoiluosasto, lemmikkieläin- ja hevostarvikkeet, ns . ”äijähyllyt”, juuri tulleet tuotteet, keramiikka- ja lasitavaravitriinit.

Tuotto asiakkaalle on parempi, koska asiakkaan tuotteet ovat myynnissä noin 2-3kk, jonka loppupuolella menevät alennukseen.

Loput siirtyvät hyväntekeväisyyteen eri järjestöille.

Myynnille provikassa on kuitenkin omat rajoituksensa; tutustu ohjeisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *