Säännöt

Myyntijakson säännöt

PisteKirppis on itsepalvelukirppis, joka on tarkoitettu asiakkaiden käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden myyntiin.Myyntijakso on 1 tai 4 viikkoa.

Myyntijakso alkaa klo 10.00, mutta voit tuoda illalla klo 17.00 jälkeen, kun jaksosi alkaa seuraavana päivänä.

Vuokra maksetaan, kun jakso aloitetaan. Säilytäthän maksukuittisi.

Myyntijakson tuotto maksetaan joko tilille, sovittuna päivänä tai käteisenä 100e asti. Välitilityksistä täytyy sopia erikseen. Emme tee käteistilityksiä viikonloppuisin.

Aloittaessasi saat kassalta hintalappuja. Voit myös itse tulostaa hintalappuja facebookissa olevasta kuvasta tai näillä sivuilla olevasta pdf-tiedostosta.

Keräämme kaikki helposti irrotettavat hintalaput (pl. tarrat) ja saat ne halutessasi kassalta.

Laittaessasi alennuslapun pöytääsi muistathan ilmoittaa siitä kassalla

Kaikkien tavaroiden on tarkoitus mahtua omaan varaamaasi myyntitilaan, ei lattioille eikä muihin tiloihin sopimatta siitä erikseen myyjän kanssa. Lasivitriiniin pöytä asiakas voi tuoda 1-3 tuotetta koosta riippuen, näistä ei peritä erillistä maksua. Suuremmalle määrälle on myynnissä lasivitriini hyllyjä edullisesti.

Kielletyt tuotteet

– Elintarvikkeet

– Luvanvaraiset aseet

– Piraattituotteet

– Aikuisviihde

– Lääkkeet

– Herkästi syttyvät tuotteet/aineet

– Epäkuntoiset tuotteet, joista voi koitua vaaraa käyttäjille.

Jos asiakas kaikesta huolimatta tuo tällaisia tuotteita myyntiin on hän 100% vastuussa aiheuttamastaan vaarasta tai vahingosta.

Pikkuvikaisissa tuotteissa täytyy olla kuvaus viasta.

Teräaseille ja ilmakoille on varattu lukollinen kaappi.

PisteKirppis ei vastaa myytävien tuotteiden, tavaroiden vahingoittumisesta, katoamisesta varkauden, murron, ilkivallan, tulinpalon, vesivahingon tai muun syyn takia.

Myyjä vastaa siitä että hänellä on omistusoikeus myytäviin tuotteisiinsa. Tuothan myyntiin vain puhtaita, ehjiä ja siistejä tuotteita. Älä ahda kerralla liikaa tavaraa myyntitilaan, vaan vähän kerrallaa lisäten ja vaihtaen tuotteita näin menetellen varmistat paremman myynnin.

Provisio myyntiin 50/50% periaatteella otamme myös mielellään monipuolista tavaraa, ”ei toiselta kirpparilta jääneitä jämiä”. Puhtaita, ehjiä, silitettyjä ja muutekin siistejä. Pidätämme oikeuden palauttaa tavarat, mikäli ne mielestämme ovat myyntiin kelpaamattomia.

Provisiomyyntipaikka on varattava etukäteen ennen tavaroiden tuontia kirppikselle. Voit jättää samalla pankkitilin numerosi, niin saat tilitykset suoraan tilillesi.

Hoidamme kaikkien asiakkaidemme pöytiä, siistimme niitä päivittäin, kuuluu palveluun.

TERVETULOA TOIVOTTAA PISTEKIRPPIKSEN VÄKI

MENESTYKSELLISTÄ MYYNTIÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *